Nytt foredrag og ny workshop!

Nytt foredrag og ny workshop!

Nytt foredrag og ny workshop!

Kommentarer er skrudd av for Nytt foredrag og ny workshop!

Akuttmedisinsk seminar 2015 begynner virkelig å ta form og det er med stor glede at vi kan bekrefte en ny workshop og ett nytt foredrag til årets seminar!

Oberstløytnant Harald-David Meum, tidligere sjef for Nor Medcoy (medisinsk kompani) Meymaneh, Afghanistan, kommer til AMS for å holde et foredrag med tittelen, ”Legen som leder”. Meum har lang erfaring med sanitetsledelse og katastrofehåndtering både fra sin militære og sivile karriere. Han kommer også til å dele sine personlige erfaringer fra 27. juni 2010 da Norge mistet 4 erfarne soldater til en veibombe.

Brystsmerter kan bety så mangt, men er likevel et symptom som burde tas på høyst alvor. I 2012 fikk 66 029 personer en poliklinisk konsultasjon eller sykehusinnleggelse med iskemisk hjertesykdom. Med en slik forekomst er det viktig at vi som helsepersonell er i stand til å hjelpe den rammede på en best mulig måte. Oslo Akuttmedisinske Studentforening (OAMS) kommer til AMS 2015 for å lære deg hvilke forberedelser du burde gjøre før du rykker ut, hva du skal gjøre med pasienten på stedet, og hva du burde gjøre videre. Det vil bli gjennomgang av viktig patofysiologi, symptomer, diagnostikk og behandling, samt realistisk casetrening.

Related Posts

Back to Top