Billetter

Billetter til AMS 2017

AMS 2017 er utsolgt

Klikk her for å gå til ticketmaster

Når det nærmer seg seminaret (ultimo juli/primo august) vil alle som har kjøpt billetter motta informasjon om registrering til seminaret som workshop-påmelding, ønsker om hvem du vil dele rom med og relevante ekstraopplysninger. Informasjon om registrering vil sendes til e-posten som blir brukt ifm. billettkjøpet hos ticketmaster.

Priser AMS 2017

Medlemmer av Nmf, ANSA eller HiOA-paramedicstudenter får studentpris.
Andre må betale ordinær pris. Hver enkelt kan maksimalt bestille tre billetter.

Takst Dobbeltrom Enkeltrom  Uten overnatting*
ANSA / Nmf-medlem / HiOA-paramedic 2850,- 3250,-  1590,-
Ordinær 3850,- 4250,-  2590,-

Hva inkluderer billetten?

Billetter med dobbeltrom eller enkeltrom inkluderer fullpensjon fra og med middag fredag til lunsj søndag (3-retters festmiddag lørdag). Billetten gir full adgang til hele seminarprogrammet, samt overnatting i flotte omgivelser på Soria Moria Hotell og Konferansesenter.

*Billett uten overnatting inkluderer også festmiddag på lørdag, samt lunsj, kaffe og snacks alle dager i tillegg til full adgang til alle foredrag og workshop-programmet!

Overnatting i dobbeltrom

Alle som bestiller overnatting dobbeltrom og gjør egen avtale om hvem de vil bo med får dette ønske oppfylt. Hvem du ønsker å bo med opplyses ifm. registrering i juli/august.
Om du ikke oppgir noen vil du bli satt med andre i samme situasjon. Ulike kjønn vil ikke bli satt sammen.


Vi er non-profit

AMS er et non-profit/frivillig arrangement og billettinntekter går uavkortet til dekking av utgifter til overnatting, måltider, konferanselokaler, utstyr og øvrige kostnader.

 

Back to Top