Akuttmedisinsk seminar 2014

Akuttmedisinsk seminar 2014

Akuttmedisinsk seminar 2014

Kommentarer er skrudd av for Akuttmedisinsk seminar 2014

For fjerde år på rad er Nmf Utland stålt arrangør av Akuttmedisinsk seminar 2014. Årets seminar avholdes på Soria Moria konferansehotell i Oslo 22. – 24. august 2014.

Akuttmedisinsk seminar er non-profit arrangement som primært arrangeres av og for norske medisinstudenter. Seminaret har vokst seg stort de siste årene og billettene til seminaret ble utsolgt på 6 minutter i fjor og 4 minutter året før! Seminaret er vel anerkjent i det akuttmedisinske miljøet i Norge og har fått utrolig mange positive tilbakemeldinger fra foredragsholdere og sponsorer fra tidligere år.

Formålet med AMS er å øke den akuttmedisinske kompetanse og interesse blandt medisinstudenter og helsepersonell. For at seminardeltagerne skal kunne tilegne seg både teoretisk og praktisk kunnskap, er seminarhelgen en kombinasjon av foredrag og workshops av høy faglig kvalitet.

Erfaringer og tilbakemeldinger fra fjorårets arrangement er tatt med i planleggingsprosessen av årets seminar, for at AMS2014 skal bli like bra, og om ikke bedre, enn fjo

nmfu

rårets seminar.
Seminaret er i tillegg til tilegnet kunnskap, en unik mulighet til å møte fremtidige kollegaer og fagpersoner i det akuttmedisinske miljøet i Norge.

Billettslipp blir senere i vår. Følg med!

Related Posts

Back to Top